Anne Eisses

 Portfolio > Video's

Animatie: Handige politiek

Een animatie over linkse en rechtse politiek. De animatie is bedoeld om het verschil tussen linkse en rechtse politiek uit te leggen aan tieners. Gemaakt tijdens de minor Visualising Information.

 

What i do: Concept, design, montage, voice-over

 Naar mijn vimeo pagina

 

Animatie: IUCN RED LIST

Tijdens de Minor Visualsing Information heb ik een poster gemaakt over dierensterfte. Tijdens een later moment in de minor moest een eerdere opdracht gekozen worden om in een ander medium uit te voeren. Ik heb er toen voor gekozen om de poster uit te voeren als animatie.

 

 

What i do: Story, storyboard, vormgeving, animatie, editing

 Bekijk hier de poster

 

Promotiefilm: Discozwemmen

Om het discozwemmen bij de Tongelreep te promoten is er een promofilm opgenomen. Hierin word een sfeerbeeld gegeven van de discoavond in het zwembad en word de kijker uitgenodigd om ook te komen discozwemmen.

 

 

What i do: Film, effecten, montage, editing

 

 

Demo animatie: B!nk online game

Als afstudeerproject bij Genneper Parken heb ik samen met mijn afstudeerpartner een game bedacht die de naamsbekendheid van Mascotte B!nk van Genneper Parken gaat verhogen. Diverse eigenschappen van mascotte B!nk en van Genneper Parken komen terug in deze game. In de animatie is één van de accommodaties van Genneper Parken uitgewerkt. In de uiteindelijke game zullen alle 12 de accommodaties uitgewerkt worden.

 

What i do: Onderzoek, concept, visualisatie.

 

 

Stopmotion: Traveling Cake

Voor de minor Visualising Information heb ik als animatie oefening een stop motion gemaakt van een taart die ik heb gedecoreerd als wereldbol.

 

 

 

 

 

What i do: Idee, fotografie, montage

 Naar blog minor VisInf