Anne Eisses

Grafisch ontwerp: Logo's en meer

Wat begon als een talent voor tekenen en schilderen groeide tijdens mijn studie CMD uit tot een passie waar ik dag en nacht mee bezig kan zijn. Logo's en huisstijlen, infographics en illustraties. Grafisch ontwerp is een belangrijk onderdeel van wat ik doe. Klik door voor een greep uit mijn grafische portfolio.

 

 

 Naar grafisch ontwerp

Naar Grafisch
Naar Video's

Video's: Animaties en films

Film en animatie is vanaf het begin van CMD een belangrijk onderdeel geweest van de studie. Tijdens de CMD minor Visualising Information heb ik de kracht van animatie en film nog beter leren kennen. Klik door en bekijk mijn filmpjes.

 

 

 Naar video's

Webdesign: Websites en social media

Naast kennis van grafisch webdesign en het bouwen en onderhouden van websites met behulp van programma's als 'Wordpress' en 'Drupal', maak ik ook simpele websites met behulp van HTML en CSS.

Kijk verder voor voorbeelden van door mij gerealiseerde websites, onderdelen van bestaande websites en social media pagina's.

 

 Naar webdesign

Naar Webdesign
Naar interactief

Interactief: Zowel on- als offline

Ik ben erg geïnteresseerd in nieuwe trends en technologie en ben sterk voorstander van intuïtief ontwerpen. Ik vind het leuk om zowel on- als offline mensen te triggeren om interactie aan te gaan met mijn werk. Van interactieve installaties gebouwd tijdens mijn studie CMD tot interactieve infographics voor de minor visualising information. Klik door om meer te zien.

 

 Naar interactief

Schilderen: Een creatieve uitlaatklep

Schilderen is al jaren een hobby van me. Ik heb meerdere teken en schildercursussen gevolgd. Soms maak ik een schilderij in opdracht, maar het is vooral een creatieve uitlaatklep. Klik door en bekijk een selectie van mijn schilderijen.

 

 

 Naar schilderen

Naar schilderen
Naar fotografie

Fotografie: De kracht van compositie

Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met fotografie en fotobewerking. Ik ben van mening dat je prachtige foto's kan maken met de meest simpele camera's. De kracht van de foto zit namelijk in de compositie. Een foto is een moment opname en soms ook een kwestie van geluk. Klik door en bekijk mijn foto's.

 

 

 Naar fotografie

Overig: Kunst, hobby en meer

Het liefst ben ik zo veel mogelijk creatief bezig. Dit uit zich in allerlei vormen en gedaantes. Zowel onder werktijd als in mijn vrije tijd. Klik door voor een voorproefje van wat ik nog meer doe.


 

 Naar overig

Naar overig