Anne Eisses

 Portfolio > Overig

Tekenen: Stift illustraties

Hier kan ik mezelf helemaal in verliezen. Gedetailleerde stift illustraties. Grafische zwart-wit beelden die in het oog springen. Een fijne bezigheid in mijn vrijetijd.

 

What i do: Illustratie

Owl illustration
Hand tekening drawing

Tekenen: Schetsen en doodlen

In de afgelopen jaren heb ik heel wat af getekend. Op deze manier heb ik ook mijn creativiteit ontwikkeld en ben ik uiteindelijk in de creatieve vakwereld terecht gekomen

 

What i do: Schetsen

Mascotte: B!nk wand

Tijdens mijn afstudeerstage heb ik samen met mijn afstudeerpartner en in samenwerking met Media Advies Eindhoven een B!nk wand ontwikkeld. De mascotte van Genneper Parken: B!nk kan namelijk niet altijd fysiek aanwezig zijn op de accommodaties van Genneper Parken. Door middel van de B!nk wand kunnen kinderen toch met B!nk bezig zijn, zonder dat hij ook echt aanwezig hoeft te zijn. In de B!nk brievenbus kan een brief of tekening worden gepost en door je hoofd door het gat te steken kan je met B!nk op de foto.

What i do: Concept

Bink wand
Grafische Kubus

Kubus: Het perfecte leven

Tijdens de zaterdagacademie van kunstacademie st. Joost heb ik deze cubus gemaakt. De opdracht was een vierkante decimeter zorg te maken. Na een brainstorm ben ik me gaan richten op de zoektocht naar zorgeloosheid. De buitenkant van de kubus is een kaart naar zorgeloosheid. Wanneer je de kubus open maakt zit binnen in wat voor mij het symbool voor zorgeloosheid is: een paradijselijk eiland.

 

What i do: Concept, uitvoering

Taart decoratie: Wereldbol

In mijn vrije tijd maak ik graag gebak en desserts. De wereldboltaart hiernaast is hier een voorbeeld van. Ook komt deze terug in de stop motion video 'Traveling Cake'. De taart is gemaakt van chocolade biscuit deeg, gevuld met boter crème en aardbeienjam, versierd met marsepein.

 

What i do: Ontwerp, uitvoering

 Naar de video 'Traveling cake'

Taart decoratie