Anne Eisses

 Portfolio > Interactief

Flash: Interactieve infographic

Tijdens de minor Visualising Information heb ik deze interactieve infographic in Adobe Flash gemaakt. Het is een visualisatie van (een deel van) een complexe datasheet. Het vergelijkt de afkomst van bewoners in verschillende gemeentes met de burgerlijke staat van alle inwoners van die gemeente.

What i do: Concept, Design, Flash, Actionscript

 Probeer de Infographic

Interactieve infographic
Muziekvijver

Natural interaction: Muziekvijver

Interactieve installatie 'muziekvijver' laat kinderen van 4 tot 7 interactief en speels kennis maken met muziek, ritmes en tonen in combinatie met het spelelement van visjes vangen. Een camera registreert de beweging van de gebruiker waardoor de geprojecteerde visjes tonen produceren. Dit is een groepsproject uit CMD jaar 2.

 

What i do: Concept, vormgeving, uitvoering

 

Serious Game: Ziekenhuis

Bij verplegers in het ziekenhuis komt het voor dat er rekenfouten worden gemaakt tijdens het geven van een dosis medicijnen. Om het aantal gemaakte fouten te verkleinen is een serious game bedacht waarmee verplegers toegepaste rekensommen kunnen oefenen. Dit is een groepsproject uit CMD jaar 2, in opdracht van het Jeroen Bosch ziekenhuis.

 

What i do: Concept, uitvoering

Serious Game
Bumpy Beats

Interactieve installatie: Bumpy Beats

Bumpy Beats is een groepsproject dat is ontwikkeld voor de CMD leerlijn 'informatie en interactie'. Het is bedoeld voor kinderen die zich vervelen tijdens reizen in de auto. Door middel van zuignapjes kunnen de Bumpy Beats op het raam van de auto worden geplakt. De positie van de Bumpy Beats bepalen de toonhoogtes die geproduceerd worden. Door de Bumpy Beats te draaien kunnen verschillende geluiden worden geproduceerd. Op deze manier kan een kind in de auto interactief met tonen en muziek bezig zijn

What i do: Concept, gebruikers testen