YIW minimal

 Portfolio > Grafisch

Visitekaartjes: Dresses Only

Visitekaartjes voor de webshop Dresses Only en hun eigen merk SRNDPTY. Bestseller model 'jurk Iris' afgebeeld in huisstijl kleur roze, in meerdere lagen op een geïllustreerd model.

 

What i do: Concept, design, illustratie

Huisstijl FFC
Logo Gina Hermans

Logo: Dreaming of Ibiza

Logo voor het kledingmerk Dreaming of Ibiza. Een merk met strand- en zomerjurkjes geïnspireerd op de Ibiza kledingstijl. Deze stijl is te herkennen aan het gebruik van kraaltjes, veertjes, rafels en zomerkleuren. De dromenvanger in het logo past goed in de Ibiza stijl en verwijst naar het woord ‘dreaming’ in de naam. Een dromerig lettertype gecombineerd met strakke letters zorgen voor een speelse uitstraling.

What i do: Ontwerp, uitvoering

Logo: Gina Hermans Agenturen

Het icoon in dit logo is gebaseerd op de initialen van Gina Hermans. In het logo worden warme kleuren gebruikt. Het is een strak logo met ronde, vrouwelijke vormen.

 

 

What i do: Ontwerp, uitvoering

 

Infographic reis
Infographic visvijver

Grafisch ontwerp: Uitnodiging

Uitnodiging voor een verjaardagsfeest. Een stijlvolle kaart, passend bij een dame die 85 jaar is geworden.

 

 

 

What i do: Ontwerp, realisatie, verzending

Infographic: Reis naar Breda

Voor de Minor Visualising Information heb ik een infographic gemaakt over mijn reis van huis naar school. In de infographic kan je zien hoe lang ik over de reis doe, hoe ver de reis is, wat ik onderweg tegenkom en waarmee ik reis.

 

What i do: Ontwerp, uitvoering

  Naar het blog van de minor

Logo WijsGrijs
Kerstkaart

Grafisch ontwerp: Kerstwens

Het ontwerp voor een digitale kerstkaart gemaakt voor Gina Hermans Agenturen. De logo's van Gina Hermans en haar merken lijken zich in de glazen kerstballen te bevinden.

 

 

What i do: Ontwerp, realisatie.

 

Logo en huisstijl: FFC

Een logo voor Forward Finance Consultancy, een financieel bedrijf. De lange naam en slogan worden opgetild door een abstracte vorm van een staafdiagram die groeiende cijfers laat zien. De kleuren zorgen voor een frisse en professionele uitstraling.

 

What i do: Concept, design

 Terug naar portfolio

Infographic dierensterfte
Infographic uitnodiging

Illustratie: Bovenaanzicht vijver

Tijdens een project heb ik met een groep een interactieve installatie voor kleine kinderen bedacht en uitgevoerd. We bedachten een visvijver waar kinderen op een muzikale manier vissen kunnen vangen. Voor een projectbespreking heb ik een visualisatie van de vijver gemaakt. Het is een bovenaanzicht van de vijver, met stapstenen, pergola en riet pad.

 

What i do: Concept, visualisatie/illustratie

 

Logo: Wijze uil

Tijdens mijn stage bij reclame bureau Bureau Zuid in Tilburg heb ik een logo ontworpen voor de stichting Wijs Grijs. Het resultaat is een half abstracte vorm van een uil met een speels lettertype. De blauwe kleur straalt rust en zakelijkheid uit. De half afgesneden i'tjes zorgen voor een speels effect. Alle rechten van dit ontwerp behoren toe aan Bureau Zuid.

 

What i do: Ontwerp

Logo WijsGrijs