Anne Eisses

 Portfolio > Fotografie

Fotografie: Zonnebril

Deze foto is een typisch voorbeeld van een "lucky shot". Zelfs de schittering van de zon in de zonnebril is niet kunstmatig toegevoegd. De enige bewerking die is het zwart-wit effect.

 

What i do: Fotografie, nabewerking

Fotografie Dirk
Fotografie Berlijn

Fotografie: Metrostation

De ingang van de metro in Berlijn tijdens schemering. Het station 'Kochstraße" is het station vlak bij Checkpoint Charlie. De blauwe lichtbak heeft een interessante vorm die doet denken aan een wijk als China Town.

 

 

What i do: Fotografie

Fotografie: Berlijn

Bij een bezoek aan een toeristische attractie of bezienswaardigheid als de Brandenburger Tor in Berlijn is het verleidelijk om de standaard foto 'Dirk bij de Brandenburger Tor' te maken. Op deze foto zie je een andere insteek op de standaard stedentrip foto. In plaats van voor de foto te poseren is deze foto op een spontaan moment gemaakt.

 

What i do: Fotografie, nabewerking

Fotografie Dirk-Berlijn
Fotografie water

Fotografie: How to wear

Zomerjurk en strandlaken in één. Maar hoe draag je deze jurk? Om de klant een goed beeld te geven van deze strandjurk is een 'how to wear' afbeelding gecreëerd.

 

 

 

What i do: Fotografie, fotobewerking

Fotografie: Biarritz

Deze foto is genomen tijdens zondondergang in Biarritz. Door de beslagen lens ligt er een lichte waas over de foto. Met bewerking heb ik het contrast van de kleuren verhoogd.

 

 

 

What i do: Fotografie, nabewerking

Fotografie Biarritz
Fotografie Wasbeertjes

Fotografie: Wasbeertjes

Wat kijken ze je toch lief aan in hun donzige jasjes. Deze foto is gemaakt tijdens een mooie herfstdag in Burgers Zoo. Deze schattige wasbeertjes waren aan het schooien bij de vele bezoekers van het park.

 

 

 

What i do: Fotografie

Fotografie: Haai

In het aquarium van Lore Park, in Tenerife ligt een enorm haaien bassin. De haai op de foto rust even lekker uit boven op de glazen tunnel die door het bassin loopt.

 

 

 

What i do: Fotografie

Fotografie haai
Fotografie water

Fotografie: Aan het water

Op deze foto staat het meisje op een stoel, midden in een enorme vijver. Maar hoe is ze daar gekomen zonder natte voeten te krijgen? De grijze lucht zorgt er voor dat het lijkt of al het water in de vijver zojuist uit de lucht is komen vallen. Deze foto heb ik genomen tijdens de zaterdagacademie bij kunstacademie st. Joost in Den Bosch. Het was de bedoeling om je zelf meegebrachte stoel op verschillende manieren te fotograferen.

 

What i do: Concept, fotografie